Bornholm Rundt den 29. juni – 3. juli 2017

 

Allerede nu skal I til at tænke på næste sommer, og på hvad der skal foregå i denne. Der er i hvert fald en ting, der er helt sikker, og det er, at vi skal til Bornholm og gå denne dejlige ø rundt.

 

Det er en af de bedste ture i Danmark, den er på 125 km over tre dage – 30-45-50 km – så I skal selvfølgelig være i god træning for at kunne gennemføre turen. Det går jo noget op og ned derovre!

 

Skynd jer at tilmelde jer og få fat i mange andre, så vi kan blive mange på denne dejlige tur.

 

BEMÆRK: TILMELDING ER KUN GÆLDENDE VED BETALING.Bornholm rundt

 

Her er de praktiske oplysninger, vær venlig at følge dem:

 

Afrejse: Torsdag den 29. juni 2017 ca. kl. 19.00.

 

Hjemkomst: Mandag den 3. juli 2017 tidlig morgen.

 

Pris:  1.600 kr. prisen dækker transport til og fra Bornholm, startgebyr, overnatning på skoler, mad/drikke på rastepladserne og T-shirt til første dag.

Betalinger: 1600 kr. inden 1. april 2017 eller 800 kr. inden 1. april  og 800 kr. inden 1. juni.

Betalingerne kan frem til årsskiftet ske i Postens Marchforenings lokale, Ormslevvej 69 kld., 8260 Viby J. hver mandag fra kl. 19.00-20.00, og efter årsskiftet også via vores bank Regnr. 9004  Kontonr. 0006818501 (husk at skrive Bornholm på indbetalingen). Husk sidste-frist-datoerne.

 

Jo før I tilmelder jer, jo større er chancen for at I kommer med – men husk at tilmelde jer (INKL. BETALING) inden den 1. april 2017, så er det noget nemmere for mig og kassereren. Ved tilmeldingen skal I skrive, hvor mange gange I har gennemført marchen, jeres fødselsdato og -år, samt størrelse på T-shirt.

 

Da der ikke sejler natfærge fra Rønne til Køge mere, er vi nødt til at køre over Sverige hjemad, så jeg håber at vi bliver et pænt antal igen i 2017. Hvis vi bliver det, så er bussen med på Bornholm. Det er antallet af deltagere, der bestemmer, hvor dyr turen bliver. Så I kan påregne at skulle efterbetale et mindre beløb på turen.

Ferie

 

Såfremt bussen ikke er fyldt op med gængere, vil der være mulighed for at komme med derover og holde ferie. I kan rejse sammen med os som skal derover for at gå. Fra vi kommer til Bornholm fredag morgen, til vi skal hjem igen søndag aften, skal I selv sørge for overnatninger samt forplejning.

 

Jeres pris er ca. 1.200 kr., som I skal indbetale inden den 1. april 2017. Kontakt mig pr. mail eller telefon hvis du/I er interesseret, så ser vi på, om der er plads.

En vigtig oplysning til alle

 

Ved afbud, vil det indbetalte beløb ikke blive tilbagebetalt. Dog kan I ved familiemæssige årsager kontakte mig, og så vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at få jeres startkort og rejsebillet solgt.

 

Med venlig hilsen
Ernst Larsen
Mobilnr. 2288 3101
e-mail